Nuffnang.com.my

Friday, December 6, 2013

Aiman Syafiq

Bismillah,

Asyik bercerita tentang Amni saja, hari ini jom bercerita tentang anak bujang saya..Aiman Syafiq. Umurnya baru 8 bulan, insyaAllah hujung bulan ini masuk 9 bulan. Cepat sungguh masa berlalu. Rasanya macam baru semalam melahirkan Amni. Kini, muncul pula Aiman.

Buah hati mama - Aiman Syafiq
Alhamdulillah, sehingga kini Aiman membesar dengan baik dan sihat. Sekarang mamanya kena buka buku resepi untuk baby semula sebab Aiman dah mula makan. Petang tadi buat perbandingan gambar si kecik berdua ini..eh..eh, saling tak tumpah pula muka budak-budak berdua ini. Kalau letak gambar bersebelahan macam ini tentu ramai yang ingat kembar, kan?




Ha, teringat tentang Aiman yang dah mula makan, di sini saya kongsikan food chart yang saya gunakan sebagai rujukan untuk sediakan makanan Aiman.

Sumber

Selain tu, rupanya budak berdua ni ada agenda lain. Si kakak ni dengan selambanya suapkan adiknya yogurt strawberry. Tengok-tengok kenapalah budak-budak ini senyap semacam saja..rupa-rupanya mulut adik yang penuh dengan yogurt kakak...hai, kakak nak tolong mama bagi makan kat adik yea..


Mama dah ada pembantulah lepas ni... :)









1 comment:

  1. Alhamdulillah, Salam musim. Ini adalah untuk memberitahukan Anda bahwa Alex Scofield Company, sebuah perusahaan pinjaman swasta multi-miliar telah membuka kesempatan keuangan untuk semua orang yang membutuhkan bantuan keuangan pada akhirnya ini musim tahun. kami memberikan pinjaman dari $ 10.000 sampai $ 500.000 dengan tingkat bunga 1% untuk individu, perusahaan dan perusahaan di bawah syarat dan kondisi yang jelas dan dimengerti. Hubungi kami hari ini di: alexscofield2852@gmail.com

    ReplyDelete